Mijn Yourhosting - functies uitgelegd

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Op deze pagina vind je een uitleg over Mijn Yourhosting. Heb je nu al een andere klantomgeving bij ons voor het beheren van je producten en gegevens? Je beheert dan nu je producten en gegevens nog gewoon in je huidige omgeving, zoals je gewend bent. Klik dan hier voor een overzicht met de handleidingen voor die klantomgeving.

In Mijn Yourhosting beheer je je gegevens en producten. Je kunt er bijvoorbeeld nieuwe producten bestellen, je pakket upgraden of downgraden, je domeinnaam doorlinken en meer. Op deze pagina lees je welke opties je hebt.

Inhoudsopgave

1. Bestellen
  2. Domeinnamen
  3. Hosting & E-mail
  4. SSL
  5. Overige producten
  6. Product overdrachten
  7. Microsoft 365
  8. Mijn Gegevens
  9. Gebruikers
  10. Beveiliging
  11. Contact

Menu opties

1. Bestellen

Als je op dit menu-item klikt, kom je in de shop terecht. Hier kun je domeinnamen, e-mailpakketten, hostingpakketten en meer kopen en toevoegen aan je account.

2. Domeinnamen

Op de pagina 'Domeinnamen' beheer je eenvoudig de instellingen van je domeinnaam. Je kunt er bijvoorbeeld:

Per domeinnaam kun je meer opties bekijken en/of uitvoeren door op het tandwiel erachter te klikken:

3. Hosting & E-mail

Op de pagina 'Hosting & email' beheer je gemakkelijk je pakketten. Door op het tandwiel achter het pakket te klikken kun je;

4. SSL

Op de pagina 'SSL' beheer je je SSL-certificaten. Door op het tandwiel achter de domeinnaam te klikken kun je;

5. Overige producten

Je kunt hier terecht voor andere producten zoals VPS of back-up.

6. Product overdrachten

Op de pagina 'Product overdrachten' kun je producten overdragen naar een andere klant.

7. Microsoft 365

Hier kun je jouw licenties voor Microsoft 365 beheren.

8. Mijn Gegevens

Op de pagina 'Mijn gegevens' beheer je je gegevens;

9. Gebruikers

Op de pagina 'Gebruikers' beheer je de gebruikersrollen. Zo kun je bijvoorbeeld een webmaster voor je account toevoegen.

10. Beveiliging

Op de pagina 'Beveiliging' kun je de twee-factor authenticatie instellen. Dit is een extra beveiliging van je account. Naast het inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord, is er aanvullend een cijferreeks nodig die gegenereerd wordt door een app zoals Google Authenticator of Authy.

11. Contact

Op de pagina 'Contact' kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. In onze nieuwsbrieven delen we handige tips en leuke acties.