Klantaccount activeren bij Yourhosting

Als je klant bent geworden bij ons krijg je een activatiemail voor je klantomgeving. In dit artikel vertellen we je hier alles over.

Inhoudsopgave

Mijn Yourhosting

Je kunt bij ons bijna alle zaken regelen vanuit Mijn Yourhosting. Dit is jouw online klantomgeving. Je hebt hier toegang toe via je mailadres en wachtwoord. Omdat we jouw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk willen beveiligen, is het noodzakelijk om deze account eenmalig te activeren.

Activatiemail

Op het mailadres wat je hebt opgegeven toen je klant werd heb je een mail ontvangen met een code en een link naar de activatiepagina. Op deze pagina kun je de code invoeren en hiermee is je account geactiveerd. Tot die tijd kun je niet inloggen in jouw Mijn Yourhosting omgeving.

Geen mail

Heb je deze mail niet ontvangen? Check voor de zekerheid even of deze niet per ongeluk in de spam staat. Als je geen mail ziet kun je zelf een nieuwe opvragen. Ga naar https://login.account.yourhosting.nl/ en log in. Je krijgt nu de mogelijkheid om een code te laten opsturen.

Bestaande account

Ben je al klant bij ons? Deze maatregel is ingegaan op 1 juli 2024. Bestaande klanten van voor die datum kunnen hun account gewoon blijven gebruiken. Je hoeft in dat geval niks te doen.