Contactgegevens wijzigen in Mijn Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Op deze pagina vind je een stappenplan over het wijzigen van je gegevens in Mijn Yourhosting. Heb je nu al een andere klantomgeving bij ons voor het beheren van je producten en gegevens? Je beheert dan nu je producten en gegevens nog gewoon in je huidige omgeving, zoals je gewend bent. Klik dan hier voor een overzicht met de handleidingen voor die klantomgeving.

Inhoudsopgave

In je account kun je verschillende contactpersonen aanmaken. Dit is bijvoorbeeld handig als je een bedrijfsaccount hebt, waarbij meerdere medewerkers met de producten in je account bezig zijn, of als je een administratieve collega toegang wilt geven tot je account. Je beheert je contactgegevens via Mijn Yourhosting, je online klantomgeving.

Waar vind en wijzig ik mijn gegevens?

  1. Log in op Mijn Yourhosting en klik in het linker menu op Mijn gegevens (1);
  2. Klik rechts bovenin op Bewerk mijn klantgegevens (2) om je contactgegevens aan te passen;
  3. Klik tenslotte op Bewaar.Standaard contact

Het contact dat als standaard staat ingesteld, is de hoofdcontactpersoon en de houder van de domeinnaam. Als je op een later moment een andere contactpersoon als standaard instelt, heeft dat geen gevolgen voor de domeinnamen die al geregistreerd zijn. Wil je de houder van de domeinnaam wijzigen, lees dan de handleiding 'Hoe pas ik de tenaamstelling van een domeinnaam aan'.

Financieel contact

Wil je een apart mailadres voor financiële zaken? Dat kan. Standaard sturen we je facturen naar hetzelfde adres als de andere post die je van ons krijgt. Wil je liever dat facturen in een apart postvak terechtkomen, dan kun je dit aanpassen. Ga naar Mijn Gegevens en kies voor Betaalgegevens.


M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.