WordPress updaten bij Yourhosting

WordPress moet regelmatig geüpdatet worden. Niet alleen WordPress zelf maar ook alle plugins en thema's die je gebruikt. Een verouder WordPress onderdeel zorgt voor een onveilige omgeving. Hackers kunnen hier misbruik van maken. Je kunt WordPress en alle onderdelen eenvoudig en snel updaten vanuit je Plesk omgeving. We kunnen dit ook voor je uit handen nemen.

Inhoudsopgave

Zelf updaten

Een update kun je zelf uitvoeren. Denk er aan om dit regelmatig te controleren. Eens per maand is wenselijk.

Stap 1: maak een backup

• Log in op de Hostingmanager;
  • Klik in het linker menu op WordPress;
  • Klik de installatie aan waarvan je een backup wilt maken. En klik op Reservekopieën maken en terugplaatsen (of Backup / restore)

Je krijgt nu een scherm te zien met de backups in de toolkit. Klik hier op Backup (of Reserve kopie als je Plesk in het Nederlands gebruikt) om een extra backup te maken. Nadat de backup klaar is kan je door met stap 2 Updaten.

gg4rSREVXli97C0J9OOfLFv7_hnrrQb-XA

Stap 2: updaten

Log in op de Hostingmanager;

• Klik in het linkermenu op WordPress;
  • Klik de installatie aan die je wilt updaten;
  • Klik onder de installatie op 'Check updates';
  • Vink de optie 'Select All Updates' aan en klik op Update.

Update service

Wil je liever dat wij eenmalig de update uitvoeren?  Dit is mogelijk, Je betaalt hiervoor het eenmalige bedrag van slechts EUR 50,- (excl. btw).  Je kunt daarvoor een bericht sturen naar ons.

Zet minimaal het volgende in dit bericht:

• Benodigde gegevens
  • Je akkoord op de kosten;
  • De URL van je WordPress-website;
  • Inloggegevens website (administrator-rechten).

NB: Je kan pep.yourhosting.nl gebruiken om op een veilige manier je wachtwoord met ons te delen. Meer weten? Lees hier alles over PEP

Onderhoudsservice

Met de onderhoudsservice heb je helemaal geen omkijken meer naar de updates. Wij voeren dit automatisch voor je uit. Daarnaast kunnen we ook kleine aanpassingen aan je website doen.

Meer weten of aanmelden? Ga dan naar onze website.