Tenaamstelling van een domeinnaam aanpassen in Mijn Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Op deze pagina vind je een stappenplan over het wijzigen van een tenaamstelling Mijn Yourhosting. Heb je nu al een andere klantomgeving bij ons voor het beheren van je producten en gegevens? Je beheert dan nu je producten en gegevens nog gewoon in je huidige omgeving, zoals je gewend bent. Klik dan hier voor een overzicht met de handleidingen voor die klantomgeving.

Een domeinnaam bij Yourhosting is geregistreerd bij een registrar met je persoonlijke gegevens. Je kunt deze gegevens aanpassen. In dit artikel laten we zien hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Domeinnaamhouders inzien

  1. Log in op Mijn Yourhosting;
  2. Ga in het menu links naar Domeinnamen;
  3. Klik op Beheer domeinhouders onder de lijst met domeinnamen;
  4. Nu zie je een lijst met domeinnaamhouders.

Gegevens aanpassen

In de lijst met domeinhouder gegevens kun je een nieuwe houder toevoegen. Je kunt ook van een bestaande houder de gegevens aanpassen.

Meerdere houdergegevens

Je kunt meerdere domeinnaamhouders beheren. Je legt een lijst aan met contactpersonen die je kunt koppelen aan een domeinnaam.

Verhuizing

Als je een domeinnaam naar ons toe verhuisd kun je bij de bestelling aangeven op wiens naam het geregistreerd mag worden. Als je geen keuze maakt komt deze automatisch op naam van de contactpersoon die je als Standaard hebt ingesteld. Als een domeinnaam naar een andere aanbieder wordt verhuisd pas je daar de gegevens aan.

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.