Producten bestellen via Mijn Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Op deze pagina vind je een stappenplan over het bestellen van producten in Mijn Yourhosting. Heb je nu al een andere klantomgeving bij ons voor het beheren van je producten en gegevens? Je beheert dan nu je producten en gegevens nog gewoon in je huidige omgeving, zoals je gewend bent. Klik dan hier voor een overzicht met de handleidingen voor die klantomgeving.

Je kunt in je Mijn Yourhosting omgeving snel en gemakkelijk domeinnamen, hosting pakketten en andere producten bestellen. In dit artikel leggen we je uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Hostingpakket of doorstuur service bestellen

Je kunt een hostingpakket bestellen en aan een geregistreerde domeinnaam koppelen. Hiervoor log je in op Mijn Yourhosting en ga je naar naar Domeinnamen en klik je vervolgens op het tandwiel-icoon of op de domeinnaam die je aan een pakket wilt koppelen. Je hebt ook de optie voor een doorstuurservice; je neemt dan geen hosting af maar kunt de domeinnaam redirecten naar een externe site.

In het nieuwe scherm scroll je naar beneden en zie je staan "U heeft nog geen hostingpakket voor uw domeinnaam" - klik op de knop bestellen.

In het volgende scherm kun je het gewenste hostingpakket of service uitkiezen en bestellen. Deze wordt nu automatisch gekoppeld aan de domeinnaam.

Pakket upgraden

Als je een domeinnaam gekoppeld hebt aan een hostingpakket kun je deze upgraden naar een groter pakket. Ga daarvoor in het menu links eerst naar Hosting (1) en klik vervolgens op het tandwiel (2) achter het pakket wat je wilt upgraden.

Scroll naar beneden in het nieuwe scherm en je ziet de optie "Haal meer uit je website!" - klik op de button Upgrade

Kies de gewenste upgrade en kies voor Afronden.

Je betaalt het prijsverschil op basis van de resterende looptijd. Dus als je bijvoorbeeld nog drie maanden te gaan hebt in je lopende overeenkomst en het nieuwe pakket is 5,- euro per maand duurder, betaal je 15,- euro. Bij de eerstvolgende verlenging betaal je het volledige bedrag voor het nieuwe pakket voor 12 maanden. Let op, via je online klantomgeving kun je een shared hosting pakket niet upgraden naar een YourWebsite-pakket, of andersom. Wil je dit wel graag, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

Domeinnamen bestellen

Om een nieuwe domeinnaam vast te leggen, ga je in het menu links van je klantportaal naar Bestellen. Je komt nu op een nieuwe pagina waar je de gewenste domeinnaam kunt invullen.

Let op: als de domeinnaam bezet is krijg je hier een melding van, ga dan alleen door met de bestelprocedure als je in het bezit bent van een verhuiscode.

Kies hier voor verhuizen en je krijgt de vraag of je de verhuizing nu wilt doen of op een later moment. Als je voor direct verhuizen kiest kun je meteen de verhuiscode invoeren.

Meer weten over verhuizen? Lees dit artikel.

Bij het afronden van het bestelproces krijg je de vraag onder welke naam je de domeinnaam wilt registreren:

IHoWHhLL973T1CnR_hTKDbvKkxzRuqK7Mw

Als je meerdere domeinnaamhouders hebt, kun je er hier eentje uitkiezen. Anders wordt de standaard domeinnaamhouder geselecteerd. NB: je kunt dit na de registratie altijd weer aanpassen.

Extra Producten

Wanneer je aanvullende producten wilt aanschaffen, ga je naar Domeinnamen in de sidebar en kies je een domeinnaam uit waaraan je extra diensten wilt koppelen; net als bij het upgraden van je pakket.

In het nieuwe scherm zie je de extra producten die beschikbaar zijn voor de betreffende domeinnaam, zoals een hostingpakket of een SSL certificaat.

Webmasterservice

Kom je met je website naar Yourhosting? Dan heb je best een hele klus aan het verhuizen van alles. We helpen hier graag bij. Daarna zijn we je ook altijd graag van dienst met onderhoudsklussen voor je site. Neem gerust eens kijkje op de pagina van onze Webmasterservice.

Microsoft licenties

Je kunt een Microsoft licentie bestellen met een nieuwe domeinnaam of voor een bestaande domeinnaam. Als je een nieuwe domeinnaam laat registeren en je wilt hier gelijk een Microsoft 365 licentie aan koppelen, dan kan dat door in het menu links in Mijn Yourhosting te kiezen voor Bestellen.

Tijdens het bestelproces krijg je vervolgens de vraag of je ook een Microsoft 365 licentie wilt toevoegen. Kies hier de juiste licentie, looptijd en aantal aan en deze wordt toegevoegd aan je winkelmandje. Na het afronden van de bestelling worden de licenties voor je geactiveerd.

5mLGB_W7M9k67S3CPNwEnkOUu0JQWQtF-A