Mijn Yourhosting klantomgeving - Producten bestellen via Mijn Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Op deze pagina vind je een stappenplan over het bestellen van producten in Mijn Yourhosting. Heb je nu al een andere klantomgeving bij ons voor het beheren van je producten en gegevens? Je beheert dan nu je producten en gegevens nog gewoon in je huidige omgeving, zoals je gewend bent. Klik dan hier voor een overzicht met de handleidingen voor die klantomgeving.

Je kunt in je Mijn Yourhosting omgeving snel en gemakkelijk domeinnamen, hosting pakketten en andere producten bestellen. In dit artikel leggen we je uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Hostingpakket bestellen

Je kunt een hostingpakket bestellen en aan een geregistreerde domeinnaam koppelen. Hiervoor log je in op Mijn Yourhosting en ga je naar naar Domeinnamen (1) en klik je vervolgens op het tandwiel-icoon (2) achter de domeinnaam die je aan een pakket wilt koppelen. 

L0UgV7tsdsZoxIrRxoM3C5MrkkMlBrsXNA

In het nieuwe scherm scroll je naar beneden en zie je staan "U heeft nog geen hostingpakket voor uw domeinnaam" - klik op de knop bestellen. 

1ey0uE0Q-yJ7QMiRbxdz9WduXFW9zFMPiw

In het volgende scherm kun je het gewenste hostingpakket uitkiezen en bestellen. Deze wordt nu automatisch gekoppeld aan de domeinnaam.

Pakket upgraden

Als je een domeinnaam gekoppeld hebt aan een hostingpakket kun je deze upgraden naar een groter pakket. Ga daarvoor in het menu links eerst naar Hosting (1) en klik vervolgens op het tandwiel (2) achter het pakket wat je wilt upgraden. 

aciB3edmp29CT6qg0Vf5Yd4kTLNmEXjSNg

Scroll naar beneden in het nieuwe scherm en je ziet de optie "Haal meer uit je website!" - klik op de button Upgrade

MpojEfm-A9oKYSmJrdENPGKwqdU2yxJxbQ

Kies de gewenste upgrade en kies voor Afronden.

Je betaalt het prijsverschil op basis van de resterende looptijd. Dus als je bijvoorbeeld nog drie maanden te gaan hebt in je lopende overeenkomst en het nieuwe pakket is 5,- euro per maand duurder, betaal je 15,- euro. Bij de eerstvolgende verlenging betaal je het volledige bedrag voor het nieuwe pakket voor 12 maanden. Let op, via je online klantomgeving kun je een shared hosting pakket niet upgraden naar een YourWebsite-pakket, of andersom. Wil je dit wel graag, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

Domeinnamen bestellen

Om een nieuwe domeinnaam vast te leggen, ga je in het menu links van je klantportaal naar Bestellen. Je komt nu op een nieuwe pagina waar je de gewenste domeinnaam kunt invullen. 

_PVZd6YWfRWmb-A7EW_-r4q57JX8EgHYGw

Let op: als de domeinnaam bezet is krijg je hier een melding van, ga dan alleen door met de bestelprocedure als je in het bezit bent van een verhuiscode. 

Bij het afronden van het bestelproces krijg je de vraag onder welke naam je de domeinnaam wilt registreren:

IHoWHhLL973T1CnR_hTKDbvKkxzRuqK7Mw

Als je meerdere domeinnaamhouders hebt, kun je er hier eentje uitkiezen. Anders wordt de standaard domeinnaamhouder geselecteerd. NB: je kunt dit na de registratie altijd weer aanpassen.

Extra Producten

Wanneer je aanvullende producten wilt aanschaffen, ga je naar Domeinnamen in de sidebar en kies je een domeinnaam uit waaraan je extra diensten wilt koppelen; net als bij het upgraden van je pakket.

IwO06KYJW14M5V5UdOi632f23PKyYX9lMg

In het nieuwe scherm zie je de extra producten die beschikbaar zijn voor de betreffende domeinnaam, zoals een hostingpakket of een SSL certificaat.

Microsoft licenties

Je kunt een Microsoft licentie bestellen met een nieuwe domeinnaam of voor een bestaande domeinnaam. Als je een nieuwe domeinnaam laat registeren en je wilt hier gelijk een Microsoft 365 licentie aan koppelen, dan kan dat door in het menu links in Mijn Yourhosting te kiezen voor Bestellen.

QT5sdbJnl2N99WHYgj7XyPaZKEwEWM6dXg

Tijdens het bestelproces krijg je vervolgens de vraag of je ook een Microsoft 365 licentie wilt toevoegen. Kies hier de juiste licentie, looptijd en aantal aan en deze wordt toegevoegd aan je winkelmandje. Na het afronden van de bestelling worden de licenties voor je geactiveerd.

5mLGB_W7M9k67S3CPNwEnkOUu0JQWQtF-A

VPS

Als je een VPS wilt bestellen ga je in je klantomgeving naar het kopje VPS in het menu links. Je zie nu de volgende optie:

0buuahbr2tMn4yPcsu3AvonkhmhXahkRnANeem de voorwaarden goed door en ga akkoord door op de button te klikken en aanvraag te starten. Deze wordt voor je geactiveerd en je krijgt een mail met de factuur ter bevestiging. Als deze is voldaan ontvang je van ons een mail met inloggegevens van je nieuwe VPS zodat je direct aan de slag kunt. Je kunt het scherm nu verversen en je ziet nu het volgende:

gvpyMkVTuH2uxihIo6NNVcj4y4fC4Lr8FQ

Klik op de blauwe balk om een VPS te activeren; je kunt nu inloggen met de gegevens die we je gestuurd hebben.

Kortingscode

Als je een kortingscode hebt ontvangen kun je die zien bij je gegevens in Mijn Yourhosting.

GXb4udcgVRU7nySu0FlrebM9hDpmZVBoFg

Wanneer je een product afrekent kun je de kortingscode invoeren die je van ons hebt doorgekregen; deze wordt dan automatisch in mindering gebracht op het totaalbedrag. Is het aankoopbedrag lager dan de korting dan bewaar je het resterende bedrag voor je volgende aankoop.

YtgpgbFefFhTVX0vl-_dRiwkpcXQzBXGYA

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.