Hoe pas ik de postvak capaciteit aan bij RealHosting?

Als je een e-mailadres hebt gekoppeld aan een postvak dan kun je de grootte van dat postvak aanpassen. Op deze pagina leggen we je uit hoe je dit zelf kan doen.

1. Log in op het controle paneel

Ga naar https://login.account.yourhosting.nl/ en log in op je klantomgeving. Van daaruit ga je door naar Plesk.

2. Klik op links op menu Mail

Zodra je op hierop hebt geklikt klapt het e-mailgedeelte zich open. Hier kan je het gehele e-mailbeheer doen. Klik het mailadres aan waarvan je het postvak wilt aanpassen.

3. Selecteer Postvak

Je kunt nu kiezen voor Andere grootte en de gewenste capaciteit invullen. Let op: Als je de mailbox kleiner maakt dan de huidige inhoud, worden er willekeurige mailtjes verwijderd. Schoon in dat geval je postvak eerst op.

4. Klik op Bevestigen.

Je wijziging is nu opgeslagen en je postvak aangepast.