Hoe maak ik een back-up van e-mail in MacOS?

In deze handleiding leggen we je uit hoe je een back-up maakt van e-mail in het e-mailprogramma Mac OS. Dat is handig wanneer e-mail hebt ingesteld via POP3.

Ook kan je een back-up maken omdat je bijvoorbeeld e-mail, contactpersonen en agenda items wilt overzetten naar en ander e-mailadres of een andere computer.

Zie ook de volgende handleidingen:

1. Stappenplan

2. Open Mac OS en klik op de postbus die je wilt back-uppen
  3. Kies een doelmap en maak de back-up

1. Open Mac OS en klik op de postbus die je wilt back-uppen

Klik met de rechtermuisknop op de postbus die je wilt back-uppen en klik op Exporteer postbus.

Exporteer postbus

2. Kies een doelmap en maak de back-up

Kies een locatie waar je de export wilt opslaan. Vergeet niet op Kies te klikken om het exporteren te starten. Afhankelijk van de grootte kan dit enkele minuten duren.

Kies een doelmap

Hierna is de back-up opgeslagen.

Back-up mail