Hoe maak ik een e-mailadres aan bij Realhosting

Het aanmaken en verwijderen van e-mailadressen is zeer eenvoudig via ons controle paneel. Op deze pagina leggen we je uit hoe je dit zelf kan doen.

1. Log in op het controle paneel

Ga naar https://mijn.yourhosting.nl en log in op Plesk.

2. Klik op links op menu Mail

Zodra je op hierop hebt geklikt klapt het e-mailgedeelte zich open. Hier kan je het gehele e-mailbeheer doen zoals het aanmaken- en verwijderen van e-mailadressen en forwarders maar ook het instellen van beantwoorders.

3. Klik op E-mailadres aanmaken

In het overzicht zie je verschillende opties. In dit geval kiezen we voor E-mailadres aanmaken.

E-mailadres aanmaken in Plesk

4. Maak het gewenste e-mailadres aan

Vervolgens maak je het gewenste e-mailadres aan en klik je op OK om deze op te slaan. Hierna kan je er direct gebruik van maken!

E-mailadres aanmaken in Plesk 17

Mailbox aanmaken

E-mailadres

Geef hier het e-mailadres op. Alleen het deel voor @domeinnaam.nl hoeft u op te geven. Bijvoorbeeld info voor het e-mailadres info@domeinnaam.nl.

Wachtwoord

Kies een sterk wachtwoord. Gebruik eventueel de knop Genereren om een wachtwoord automatisch aan te maken. Het wachtwoord bekijken kan via de knop Tonen.

Postvak

Wilt je een fysieke mailbox maken (je kunt ook een mailbox maken, die mail niet opslaat maar direct doorstuurt), vink dan Postvak aan. Je kunt eventueel een maximale grootte van de mailbox opgeven en het maximaal aantal berichten dat per uur verstuurd mag worden.

L
Lucie is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.