Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn e-mailadres bij Realhosting?

Binnen het controle paneel kan je gemakkelijk het wachtwoord wijzigen van jouw e-mailadres. Op deze pagina leggen we uit hoe je dit kan doen.

1. Log in op het controle paneel

Ga naar https://mijn.yourhosting.nl en log in op Plesk.

2. Klik links op menu Mail

Zodra je op hierop hebt geklikt, klapt het e-mailgedeelte zich open. Hier kan je het gehele e-mailbeheer doen, zoals het aanmaken- en verwijderen van e-mailadressen en forwarders. Maar ook het instellen van automatische antwoorden.

3. Klik op het e-mailadres welke je wilt wijzigen

In het overzicht zie je verschillende opties. Klik op het e-mailadres waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen.

4. Stel het gewenste wachtwoord in

Vervolgens stel je het gewenste wachtwoord in door deze twee keer in te vullen bij wachtwoord en bevestig wachtwoord. Vergeet niet om op OK te klikken om de wijzigingen actief te maken. Hierna is het nieuwe wachtwoord direct actief!

LET OP: Gebruik een veilig wachtwoord met hoofdletters, kleine letters, cijfers en leestekens of maak gebruik van de Genereren en Tonen knoppen voor een veilig willekeurig wachtwoord.