E-mail afzender wijzigen iPhone

Wanneer je geen e-mail afzender instelt, dan zal het e-mailprogramma jouw volledige e-mailadres als afzender gebruiken. De meeste gebruikers vinden het echter netter- en/of professioneler om daar een “vriendelijke naam” in te stellen. Gelukkig kan je dit gemakkelijk wijzigen.

In deze handleiding gebruiken wij versie iOS 11.0.3. Let op, gebruik je een iPad? Dan kan je dezelfde stappen uitvoeren.

1. Stappenplan

2. Open Instellingen
  3. Open Accounts en wachtwoorden
  4. Kies het account wat je wilt wijzigen
  5. Wijzig de afzender

1. Open Instellingen

Klik op het icoontje ‘Instellingen’.

Open Instellingen

Open Instellingen

2. Open Accounts en wachtwoorden

Vervolgens klik je op ‘Accounts en wachtwoorden’.

Open Accounts en wachtwoorden

Open Accounts en wachtwoorden

3. Kies het account wat je wilt wijzigen

In het overzicht kies je het account wat je wilt wijzigen.

Kies het account wat je wilt wijzigen

Kies het account wat je wilt wijzigen

Vervolgens klik je onder het kopje IMAP nogmaals op het account.

Kies het account wat je wilt wijzigen

Kies het account wat je wilt wijzigen

4. Wijzig de afzender

In het veld ‘Naam’ kan je vervolgens de naam van de e-mail afzender aanpassen. Vergeet niet je wijzigingen op te slaan door op ‘Gereed’ te klikken.

Wijzig de afzender

Wijzig de afzender