Hoe stuur ik mijn e-mail door bij Realhosting?

Binnen het controle paneel kan je gemakkelijk e-mail doorsturen naar andere e-mailadressen. Op deze pagina leggen we uit hoe je dit kan doen.

1. Log in op het controle paneel

Ga naar https://mijn.yourhosting.nl en log in op Plesk.

2. Klik links op menu Mail

Zodra je op hierop hebt geklikt klapt het e-mailgedeelte zich open. Hier kan je het gehele e-mailbeheer doen zoals het aanmaken- en verwijderen van e-mailadressen en forwarders maar ook het instellen van automatische antwoorden.

3. Klik op het e-mailadres welke je wilt doorsturen

In het overzicht zie je verschillende opties. Klik op het e-mailadres waarvan je de e-mail wilt doorsturen. Als het E-mailadres nog niet bestaat ga naar stap 5.

4. Klik op Doorsturen en stel je forwarder(s) in

Vervolgens klik je op het tabblad Doorsturen en stel je de gewenste forwarder(s) in. Vergeet niet om op te klikken om de wijzigingen actief te maken. De e-mail aan dit e-mailadres wordt nu doorgestuurd EN komt op de aangemaakte e-mailbox binnen. Als je alleen wilt doorsturen, kijk dan bij stap 5.E-mail doorstuur aanmaken in plesk

5. Mail zonder mailbox doorsturen

Het is ook mogelijk om een mailbox zonder “mailbox” aan te maken en om wel een forwarder in te stellen. Ga hiervoor naar Mail en klik op de knop E-mailadres aanmaken. Vul het gewenste e-mailadres in voor de domeinnaam en haal het vinkje bij Inlog Plesk en bij Postvak weg. Genereer wel een wachtwoord (anders krijg je een foutmelding).

Ga hierna naar het tabblad Doorsturen en volg de aanwijzingen van stap 4 in deze handleiding.

L
Lucie is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.