E-mail afzender wijzigen Mac os mail

Wanneer je geen e-mail afzender instelt, dan zal het e-mailprogramma jouw volledige e-mailadres als afzender gebruiken. De meeste gebruikers vinden het echter netter- en/of professioneler om daar een “vriendelijke naam” in te stellen. Gelukkig kan je dit gemakkelijk wijzigen.

1. Open Mail en dan Accounts

Start het programma Mail en klik vervolgens op ‘Accounts’.

Open Mail en dan Accounts

2. Pas de e-mail afzender aan

Klik het e-mailadres aan waarvan je de e-mail afzender wilt aanpassen. In het veld ‘Naam’ kan je vervolgens de naam van de e-mail afzender aanpassen. Vergeet niet je wijzigingen op te slaan.

Pas de e-mail afzender aan