Wat zijn de standaard mailinstellingen bij Realhosting?

Wanneer je een e-mailadres instelt binnen een e-mailprogramma dan heb je de juiste gegevens nodig om e-mail te kunnen ontvangen en verzenden.

Inkomende e-mailserver

• Protocol: Hier kun je voor POP3 of IMAP kiezen.
  • Inkomende mailserver: Hier vul je de hostname in van jouw server. Deze kan je terugvinden via het controle paneel onder Beheren > jouw website > Hosting & email (meer informatie).
  • Gebruikersnaam: Hier vul je het volledige e-mailadres in.
  • Wachtwoord: Hier vul je het wachtwoord in van bovengenoemd e-mailadres.
  • Poorten inkomende e-mail: 993 voor IMAP met versleuteling SSL/TLS en 995 voor POP3 met versleuteling SSL/TLS

Uitgaande e-mailserver

• Uitgaande mailserver: Hier vul je de hostname in van jouw server. Deze kan je terugvinden via het controle paneel onder Beheren > jouw website > Hosting & email (meer informatie).
  • Gebruikersnaam: Hier vul je het volledige e-mailadres in.
  • Wachtwoord: Hier vul je het wachtwoord in van bovengenoemd e-mailadres.
  • Poort uitgaande e-mail: 587 met versleuteling STARTTLS