Backup importeren in de webmail van RealHosting

Als je een backup maakt van je mail bij RealHosting kun je deze ook weer terugzetten in de webmail. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Stappenplan.

• In het hoofdmenu van de webmail zie je linksonder een tandwieltje. Klik hier eenmaal op en klik vervolgens op Berichten importeren;

Berichten importeren in Webmail Roundcube

• In het het volgende scherm upload je van je lokale computer de back-up (.eml) die je wilt importeren;
  • Een .eml bestand is een export bestand;
  • Hierna klik je op Toevoegen en wordt de back-up geïmporteerd.

EML uploaden om berichten te importeren in Webmail Roundcube