Hoe importeer ik een back-up in webmail?

In deze handleiding leggen we je uit hoe je een back-up (.eml bestand) importeert in het e-mailprogramma Webmail (Roundcube).

1. Stappenplan

2. Open Webmail, klik op het tandwieltje en vervolgens op Berichten importeren
  3. Selecteer de back-up die je wilt importeren

1. Open Webmail en klik op het tandwieltje

In het hoofdmenu van Webmail zie je linksonder een tandwieltje. Klik hier eenmaal op en klik vervolgens op Berichten importeren.

Berichten importeren in Webmail Roundcube

2. Selecteer de back-up die je wilt importeren

In het het volgende scherm upload je van je lokale computer de back-up (.eml) die je wilt importeren.

Een .eml bestand is een export bestand wat je kunt importeren wanneer je jouw e-mail wilt overzetten naar een ander e-mailadres of een andere computer.

EML uploaden om berichten te importeren in Webmail Roundcube

Hierna klik je op Toevoegen en wordt de back-up geïmporteerd.