E-mail handtekening instellen Mac OS (Mail)

Wanneer je geen e-mail handtekening instelt, dan moet je iedere keer zelf de e-mail ondertekenen. De meeste gebruikers vinden het echter handiger- en/of professioneler om daar een vaste handtekening in te stellen. Gelukkig kan je dit gemakkelijk wijzigen zodat je niet iedere keer zelf de e-mail moet ondertekenen.

1. Open Mail en dan Voorkeuren

Start het programma Mail en klik vervolgens op ‘Voorkeuren’.

Open Mail en dan Voorkeuren

2. Klik op Handtekeningen en stel de e-mail handtekening in

Klik in het menu op ‘Handtekeningen’.

Klik op Handtekeningen en stel de e-mail handtekening in

Nu verschijnt het scherm waarbij je alle handtekeningen kunt beheren (dit kunnen er meerdere zijn). Klik op ‘+’ om een nieuwe handtekening toe te voegen en geef vervolgens een vriendelijke naam aan deze handtekening.

Klik op Handtekeningen en stel de e-mail handtekening in

In het veld ernaast kan je vervolgens de e-mail handtekening instellen. Bij de dropdown ‘Kies handtekening’ kan je aangeven op welke e-mailadressen je welke handtekening wenst toe te passen.

Klik op Handtekeningen en stel de e-mail handtekening in