Hoe importeer ik een back-up in Mac OS?

In deze handleiding leggen we je uit hoe je een back-up importeert in het e-mailprogramma Mac OS.

1. Stappenplan

2. Open Mac OS en klik op de postbus waarin je de back-up wilt importeren
  3. Klik op Archief en vervolgens op Importeer postbussen
  4. Importeer de back-up

1. Open Mac OS en klik op de postbus waarin je de back-up wilt importeren

Als het e-mailadres nog niet is ingesteld, zorg er dan voor dat dit eerst is gedaan voordat je verder gaat met de stappen.

2. Klik op Archief en vervolgens op Importeer postbussen

Als je de postbus hebt aangeklikt, kies je in het menu op Archief en vervolgens op Importeer postbussen.

Importeer postbussen

3. Importeer de back-up

Vervolgens verschijnt er een pop-up en kies je voor de optie ‘Bestanden met een mbox-structuur’.

Bestanden met een mbox-structuur

Klik hierna op ‘Ga door’ en kies vervolgens het back-up bestand op jouw computer.

Inbox importeren Mac OS

Druk op ‘Kies’. Hierna begint het importeren van de back-up.

Postbussen geimporteerd

Na enige tijd krijg je de melding dat het importeren geslaagd is. Hierna zie je de import terug in je menu.

Mbox is geimporteerd