Hoe gebruik ik webmail bij Realhosting?

Soms is het handig om even in te kunnen loggen via webmail om mail te kunnen lezen en versturen.

1. Open je webbrowser en benader de URL

De webmail omgeving is de benaderen via de volgende URL: https://webmail.yourhosting.nl

2. Log in met het volledige e-mailadres en wachtwoord

Je komt dan op het inlogscherm, hier vul je het volledige e-mailadres en wachtwoord in.

Inlogscherm webmail

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten, of wil je deze resetten? Lees dan hier de stappen om een nieuw wachtwoord in te stellen in de Plesk hostingmanager.