Webmail wachtwoord vergeten

Via de webmail bekijk en verstuur je eenvoudig e-mail voor het e-mailadres dat je bij ons afneemt. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem, je kunt deze resetten in je Plesk-hostingmanager. Lees hieronder hoe.

Inhoudsopgave

1. Inloggen op de webmail
  2. Wachtwoord vergeten

Inloggen op de webmail

1. Ga naar webmail.yourhosting.nl;
  2. Vul je e-mailadres. Staat je mailadres bij een ander label onder Yourhosting, dan wordt je doorgestuurd;
  3. Vul je wachtwoord in en log in.

Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten, of wil je deze resetten? Je doet dit in de Plesk hostingmanager onder 'Mail'. We hebben de handleidingen voor je op een rijtje gezet, klik hieronder op het label waar jouw webmail staat;