Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn e-mailadres bij DeHeeg?

In sommige gevallen kan het wenselijk zijn om het wachtwoord van een e-mailadres te wijzigen. Hoe je dit doet laten wij je zien op deze helpdeskpagina.

Het is niet mogelijk om het wachtwoord op te vragen van een bestaande mailbox!

Stap 1

Log in op Mijn Account en ga naar de PLESK-omgeving van je hosting.

Als je niet weet hoe je dat doet, raadpleeg dan deze helpdeskpagina: Inloggen op PLESK

Stap 2

Klik in de linker kolom met knoppen, op de knop Mail.

e-mail configureren

Stap 3

Klik op de naam van het e-mailadres waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen.

Mail wachtwoord wijzigen

Stap 4

Vul het nieuwe wachtwoord in en herhaal het wachtwoord bij het tweede invulvak. Je kunt ook automatisch een wachtwoord laten maken middels de knop Genereren. Het wachtwoord maak je zichtbaar met de knop Tonen.

Zorg altijd voor sterke wachtwoorden om een hack te voorkomen. De indicator laat zien hoe sterk je wachtwoord is. Ga minimaal voor Sterk en nog beter: Zeer sterk. Wachtwoorden bewaar je veilig met bijvoorbeeld LastPass.

Sla het nieuwe wachtwoord op met de knop OK. Vergeet niet het wachtwoord aan te passen in je e-mailprogramma.

Mail wachtwoord wijzigen