E-mail wachtwoord aanpassen in Mijn Yourhosting (OurVevida)

Je kunt het wachtwoord van je mailadressen bij Vevida aanpassen. Dit doe je via je klantportaal Mijn Yourhosting (voorheen OurVevida). Hieronder bespreken we waar je moet zijn en hoe je zo'n wijziging uitvoert.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

1. Ga naar onze website op Vevida.nl;
  2. Klik rechts in de hoek op Inloggen en vervolgens op Mijn Account;
  3. Log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Mijn Account kiezen

Hoe pas ik het e-mailwachtwoord aan?

Ben je eenmaal ingelogd in Mijn Yourhosting?

1. Dan kun je in het menu bovenin klikken op het tabblad E-mail;
  2. Vervolgens klik je op het mailadres waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen.

Klik op het e-mail tab

Je komt nu in een nieuw scherm.

1. Scroll naar onderen totdat je de optie Wachtwoord ziet;
  2. Klik op Verander wachtwoord;
  3. Vul een nieuw wachtwoord in en sla op.

Verander wachtwoord

En nu?

Als je het wachtwoord hebt aangepast, test het dan direct even door in te loggen op de webmail. Heb je het wachtwoord van een collega aangepast? Stuur hen dan via een beveiligde link het nieuwe wachtwoord door. Tip: gebruik PEP. Je kunt ook de optie Verstuur wachtwoordreset gebruiken; de collega krijgt dan een link om zelf een nieuw wachtwoord in te stellen. Denk er wel aan om dit naar een alternatief mailadres te sturen.