Inloggen bij Yourhosting

Als je klant bij Yourhosting bent, heb je een eigen, veilige klantomgeving. Je logt hierop in met je eigen (unieke) inloggegevens. Op deze pagina zetten we de verschillende systemen op een rijtje, met daarbij een link naar de uitleg en inloginformatie per systeem.

Inhoudsopgave

Sterk wachtwoord kiezen

Voor je online veiligheid, is het belangrijk dat je een sterk wachtwoord maakt. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, je leest het hier.

Inloggen op Mijn Account

Mijn Account is de administratieve omgeving waar je je producten en gegevens beheert.

Inloggen op Mijn Yourhosting

Mijn Yourhosting is de nieuwe administratieve omgeving waar je je producten en gegevens beheert.

Inloggen op Plesk

De Plesk Hostingmanager is de technische omgeving waar je je producten en instellingen beheert.

Inloggen op de mail

Je kunt je e-mail bekijken en versturen via de webmail of via een mailprogramma. Hiervoor heb je de inloggegevens van de betreffende mailbox nodig.

FTP

Om een verbinding te maken met een FTP programma zoals FileZilla heb je de FTP gegevens van je pakket nodig

Inloggen bij Microsoft 365

Neem je Microsoft-licenties bij ons af, dan beheer je deze via de online Microsoft portal.