Inloggen op webmail of e-mail bij Yourhosting

Bij een e-mailpakket of hostingpakket kun je via onze webmail interface gebruikmaken van je eigen webmail. Hiermee kun je overal ter wereld je e-mail ontvangen en versturen met je eigen e-mailadres.

Inhoudsopgave

1. Inloggen op webmail
  2. Wachtwoord kwijt
  3. Andere problemen met inloggen op e-mail of webmail

Inloggen op webmail

Log in op je webmail via https://webmail.yourhosting.nl/ met de volgende gegevens:

• E-mailadres
  • E-mailwachtwoord

Vanuit Plesk kun je ook inloggen op de webmail:

1. Log in op je klantomgeving bij Yourhosting en klik door naar de Plesk-Hostingmanager;
  2. Ga in Plesk via het linkermenu naar de pagina 'Mail';
  3. Je ziet hier een overzicht van alle e-mailadressen die je in dit pakket hebt aangemaakt;
  4. Klik achter het gewenste e-mailadres op het enveloppe-icoontje aan de rechterkant;
  5. De webmail wordt geopend. Vul de juiste e-mailgegevens in om in te loggen op de webmail.

Wachtwoord kwijt

Volg onderstaande stappen om een nieuw e-mailwachtwoord in te stellen:

1. Log in op je klantomgeving bij Yourhosting;
  2. Klik door naar de Plesk ‘Hostingmanager’;
  3. Ga in Plesk naar ‘Mail’;
  4. Klik op de mailbox waarvoor je een nieuw wachtwoord wilt instellen;
  5. Stel een nieuw wachtwoord in en klik op ‘Ok’ of ‘Toepassen’. Gebruik altijd een uniek en sterk wachtwoord.

Andere problemen met inloggen op e-mail of webmail

Controleer of de volgende tips werken:

• Lukt het niet om in te loggen met je nieuwe wachtwoord? Waarschijnlijk blijft het oude wachtwoord hangen in je browser (ofwel: programma waarmee je websites bekijkt). Wis dan het geheugen van je internetbrowser /cachegeheugen.
  • Zet je virusscanner, firewall of internet security helemaal uit. Bepaalde internet security tools in veel virusscanners laten geen cookies toe;
  • Controleer je Internet Explorer-instellingen. Zet 'Privacy' op "normaal niveau" en 'Beveiliging' op "standaard niveau";

Ondervind je nog steeds hinder bij het inloggen op je e-mail? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ook handig:

E-mail instelhulp

We hebben een handige e-mailinstelhulp, waar je de stappen op je apparaat 1 voor 1 doorloopt. Je vindt de e-mailinstelhulp op https://www.yourhosting.nl/support/e-mail-instelhulp/