Waar vind ik mijn serverinstellingen bij Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Op deze pagina vind je een stappenplan over je serverinstellingen in Mijn Yourhosting. Heb je nu al een andere klantomgeving bij ons voor het beheren van je producten en gegevens? Je beheert dan nu je producten en gegevens nog gewoon in je huidige omgeving, zoals je gewend bent. Klik dan hier voor een overzicht met de handleidingen voor die klantomgeving.

Om je mail in te stellen in bijvoorbeeld Outlook of om een FTP verbinding te kunnen maken voor het uploaden van bestanden naar je pakket, heb je de gegevens van je server nodig. In dit artikel vertellen we waar je die kunt terugvinden.

Inhoudsopgave

Waar staan mijn e-mailgegevens?

Om je mail in te stellen heb je je serveradres en je inloggegevens van de mail nodig. Je serveradres voor inkomende en uitgaande mail is mail.yourhosting.nl - je gebruikersnaam is je mailadres. Voor meer informatie over je mailaccount, lees je dit artikel.

De inloggegevens van je mailadres vind je in Plesk. Als je het wachtwoord van je mailadres kwijt bent en een nieuw wilt instellen, kijk je hier

Waar staan mijn FTP gegevens?

Om een verbinding te maken met een FTP programma zoals FileZilla heb je de FTP gegevens van je pakket nodig. Het serveradres vind je in Mijn Yourhosting zoals aangegeven in de vorige alinea. Als je van hieruit naar Plesk gaat kun je de login gegevens van je FTP vinden onder Websites & Domains (1) en vervolgens Connection Info (2). Je vind hier ook je mailinstellingen (3).

41Gs3mN0Dh412NqPgF4eQG_FHvuuSLpQCQ

NB: Je Plesk omgeving kan er ook zo uitzien; zorg dan dat je op FTP klikt:

In beide gevallen kom je uit in dit scherm waar je je gegevens kunt inzien en naar wens het wachtwoord kunt aanpassen.