Hoe bekijk ik de instellingen van mijn controle paneel?

Welke functies en opties u beschikbaar heeft binnen uw controle paneel PLESK is afhankelijk van de instellingen. U kunt deze instellingen bekijken. Op deze pagina laten wij u zien hoe u dat doet.

Stap 1

Log via uw account in op de PLESK-omgeving van uw hosting.

Als u niet weet hoe u dat doet, raadpleeg dan deze helpdeskpagina: Inloggen op PLESK

Stap 2

Klik in de linker kolom op de knop Account. Hierna ziet u diverse tabbladen waar u doorheen kunt klikken, zoals MiddelenHostingoptiesRechten en aanvullende diensten. U kunt geen instellingen wijzigen, alleen bekijken.

Instellingen account