Verbruik bekijken van mijn website, database en e-mail

In het controle paneel Plesk bekijk je de statistieken per abonnement. Dit vind je daar terug:

• Statistieken schrijfruimte
  • Statistieken dataverkeer
  • FTP-statistieken
  • Statistieken gegevensoverdracht
  • SSL/TLS-websitestatistieken

Op deze pagina zie je hoe je de statistieken opvraagt.

Stap 1

Log via je account in op de PLESK-omgeving van je hosting.

Als je niet weet hoe je dat doet, raadpleeg dan deze helpdeskpagina: Inloggen op PLESK

Stap 2

Klik in de linker kolom op de knop Statistieken.

Statistieken PLESK

Stap 3

Hierna krijg je de statistieken in beeld. Bij 1 en 2 zie je welk verbruik binnen je pakket valt voor de schuifruimte en het dataverkeer. Tevens zie je hoeveel je nog beschikbaar hebt. In dit voorbeeld heeft het abonnement 2,5 GB schijfruimte beschikbaar en is 0,6 MB in gebruik. Tevens zie je welke dienst hoeveel heeft verbruikt.

Onder in het scherm (3) vraag je statistieken op voor FTP-verkeer, van de gegevensoverdracht en van je (eventuele) certificaten-verkeer.

Statistieken in PLESK bekijken