Mail van Yourhosting instellen in Outlook 2019/2021

Gebruik je e-mail van Yourhosting? Dan kun je deze toevoegen in Outlook. In dit artikel bespreken we hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Kan ik dit ook met mijn pakket?

Alle pakketten van Yourhosting zijn inclusief mail. Je hebt dus minimaal een pakket van ons nodig.

• Heb je alleen een domeinnaam geregistreerd? Lees dan hier hoe je kunt upgraden.
  • Heb je een licentie van Microsoft 365? Dan gebruik je een ander soort maildienst. Ga dan naar dit artikel.

Wat heb ik hiervoor nodig?

Je wilt je postvak van Yourhosting toevoegen in Outlook. Hiervoor heb je een aantal dingen nodig.

• Een mailadres en postvak bij Yourhosting. Je leest hier hoe je die aanmaakt.
  • Het programma Outlook
  • Je login gegevens (mailadres en wachtwoord); lees hier hoe je een wachtwoord instelt

Waar moet ik zijn om mijn postvak toe te voegen?

1. Start Outlook op; en ga naar Bestand links bovenin;

Nti1sM8OPhl0l1f6jPg1w9EDmtLJcNdBjg

2. In het nieuwe scherm klik je op Accountinstellingen;

3. En daarna nog eens op Accountinstellingen;

RIyz5aoKDagR1soUcqBS3tmj2qvUgftVkg

4. Je ziet nu dit venster.

kGZheAV5n84emByEYuQnttM2ECKk606FSw

Postvak toevoegen

Ga naar Accountinstellingen zoals hierboven beschreven. Klik op Nieuw;

tpuQTggjz9Ys1EWBs6-6OuuXWRz0S5oWjA

1. In het nieuwe venster vul je jouw mailadres in;

2. De Geavanceerde opties hoef je niet aan te klikken;

3. Daarna kies je voor Verbinding maken.

8XYDb7jLan_YUkQnrSeYLMlf5CbnhqdGuQ

4. In het volgende venster typ je jouw wachtwoord in;

5. Klik je op Verbinding maken. Je postvak is nu toegevoegd.

CeCg8Sa-18Sx4Or0aQWrYdb1wJvrWDmJPA

• NB: Wordt er om een poortnummer gevraagd? Gebruik 993 (SSL) voor inkomende en 465 voor uitgaand.

Als het nog niet werkt

Lukt het niet om je postvak toe te voegen in Outlook? Probeer dan de volgende oplossingen.

• Stel een nieuwe wachtwoord in met behulp van deze handleiding.
  • Controleer of het mailadres en postvak zijn aangemaakt. Hulp? Kijk hier.
  • Heb je de laatste versie van Outlook?

Nog geen succes? Probeer dan je postvak handmatig toe te voegen.

Handmatig je postvak toevoegen

Is het niet gelukt om je postvak toe te voegen in Outlook? Ook niet met bovenstaande instructies? Dan kun je dit handmatig doen. We leggen hier uit hoe dat gaat.

1. Volg de stappen om een nieuw account toe te voegen;

2. In dit scherm kies je voor Geavanceerde opties en vink je aan Ik wil mijn account handmatig instellen;

5HQYar3mp2Gx8puKjGDArRGpSGBEifdk7Q

3. Voer je wachtwoord in. Daarna kun je hier kiezen voor IMAP;

u_J6yp7NjDlSOPHdTOdZRR1B11JLVpVqxw

4. Vul de gegevens in zoals op de afbeelding;

XD1SA6DNG1wVj45az2baC3ZikizetGXSIw

5. Klik op Volgende wanneer alles is ingevuld; je account wordt nu toegevoegd.

NB: Lukt het nog altijd niet? Je kunt proberen om bij 'Uitgaande e-mail' poort 587 te gebruiken. Kies dan ook voor START/TLS als Versleutelingsmethode. Werkt dit ook niet? Neem dan contact op met ons.

Instelhulp

We hebben een handige e-mailinstelhulp, waar je de stappen op je apparaat 1 voor 1 doorloopt. Je vindt de e-mailinstelhulp op https://www.yourhosting.nl/support/e-mail-instelhulp/