E-mail voor je domein in bestellen in Mijn Account bij Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Heb je nu een Mijn Account-omgeving, dan blijf hier je producten en gegevens gewoon beheren zoals je gewend bent. Zodra we jouw Mijn Account overzetten naar de nieuwe omgeving 'Mijn Yourhosting', ontvang je van ons een bericht. Heb je al een Mijn Yourhosting-omgeving, ga dan naar het stappenplan 'E-mail bestellen in Mijn Yourhosting'. Weet je niet zeker welke omgeving je hebt, kijk dan hier.

Heb je alvast een domeinnaam geregistreerd en staat deze op Alleen Registreren en ben je nu klaar om een e-mailpakket toe te voegen? Met een e-mailpakket heb je e-mailruimte. Zo kun je dus e-mailadressen (en aliassen) aan je domeinnaam koppelen. Het gedeelte achter de @ is je domeinnaam. Het gedeelte ervoor mag je zelf bedenken. Je e-mailadres is dan bijvoorbeeld naam@domeinnaam.nl

Wist je dat we ook exchange e-mail aanbieden? Nieuwsgierig naar wat het is en welke opties er zijn, kijk dan op onze productpagina.

E-mailpakket toevoegen aan je domeinnaam

In Mijn Account beheer je zelf je domeinna(a)m(en) en pakket(ten). Volg de onderstaande stappen om een e-mailpakket toe te voegen aan je domeinnaam:

1. Bekijk welk e-mailpakket bij jou past. Twijfel je? We denken graag met je mee!
  2. Log in op Mijn Account met je klantnummer en wachtwoord;
  3. Ga links naar 'Mijn producten';
  4. Klik op het pijltje achter de domeinnaam waar het om gaat;
  5. Scroll naar de blauwe balk 'Domeinnamen' en vink de domeinnaam aan waaraan je het pakket wilt toevoegen;
  6. Erachter lichten een paar opties op. Klik op 'Toevoegen aan nieuw pakket';
  7. Controleer de domeinnaam en selecteer het pakket dat je aan de domeinnaam wilt toevoegen;
  8. Volg de stappen in het scherm en rond de bestelling af.

Vervolgens kun je aan de slag met je e-mailadres! Bekijk onze veelgestelde e-mailvragen voor tips en handleidingen.