Yourhosting - E-mail voor je domein

Heb je alvast een domeinnaam geregistreerd en staat deze op Alleen Registreren en ben je nu klaar om een e-mailpakket toe te voegen? Met een e-mailpakket heb je e-mailruimte. Zo kun je dus e-mailadressen (en aliassen) aan je domeinnaam koppelen. Het gedeelte achter de @ is je domeinnaam. Het gedeelte ervoor mag je zelf bedenken. Je e-mailadres is dan bijvoorbeeld naam@domeinnaam.nl

Wist je dat we ook exchange e-mail aanbieden? Nieuwsgierig naar wat het is en welke opties er zijn, kijk dan op onze productpagina.

E-mailpakket toevoegen aan je domeinnaam

In Mijn Account beheer je zelf je domeinna(a)m(en) en pakket(ten). Volg de onderstaande stappen om een e-mailpakket toe te voegen aan je domeinnaam:

1. Bekijk welk e-mailpakket bij jou past. Twijfel je? We denken graag met je mee!
  2. Log in op Mijn Account met je klantnummer en wachtwoord;
  3. Ga links naar 'Mijn producten';
  4. Klik op het pijltje achter de domeinnaam waar het om gaat;
  5. Scroll naar de blauwe balk 'Domeinnamen' en vink de domeinnaam aan waaraan je het pakket wilt toevoegen;
  6. Erachter lichten een paar opties op. Klik op 'Toevoegen aan nieuw pakket';
  7. Controleer de domeinnaam en selecteer het pakket dat je aan de domeinnaam wilt toevoegen;
  8. Volg de stappen in het scherm en rond de bestelling af.

Vervolgens kun je aan de slag met je e-mailadres! Bekijk onze veelgestelde e-mailvragen voor tips en handleidingen.

Ook handig