Server Side Includes gebruiken bij Yourhosting

Bij Yourhosting kun je gebruik maken van Server Side Includes SSI bij alle hostingpakketten. Je kunt daarmee documenten aanmaken die automatisch worden afgehandeld. In deze handleiding vertellen we er meer over.

Inhoudsopgave

SSI voor .shtml met virtual include

Server Side Includes wordt uitgevoerd op bestanden .shtml met een virtual include (geen exec cgi includes).

SSI voor .shtml voor exec cgi includes

Op verzoek voegen we deze toe aan je account, ook voor /public_html/. Neem daarvoor even contact op met ons.

SSI voor .html

SSI voor .html vraag je aan via ons. Geef je html-file de permissie 755 chmod 755 of chmod +x ) mee. Alleen op deze bestanden wordt SSI voor html uitgevoerd.