Browsegeschiedenis wissen - Yourhosting

Je webbrowser slaat de pagina's die je bezoekt op, zodat je deze bij een volgend bezoek sneller ziet. Dit wordt ook wel caching, browsegeheugen of browsegeschiedenis genoemd. Door deze caching kan het voorkomen dat de browser de website laadt, zonder de gemaakte wijzigingen die de website-eigenaar eventueel gedaan heeft. Hierdoor zie jij deze aanpassing op de website niet. Je kunt dit oplossen op twee verschillende manieren:

Website herladen

Laad je website opnieuw. Wordt de inhoud niet goed weergegeven, druk dan de toetsencombinatie CTRL + F5 (Windows) of Command + R (Mac) in. Op deze manier herlaad je de website zonder cache.

Volledige cache geheugen verwijderen

Een andere manier is om de volledige cache geschiedenis uit je browser te legen. Dit doe je eenvoudig door de onderstaande stappen te volgen:

• Open je internetbrowser;
  • Voer de volgende toetsencombinatie tegelijk in: CTRL + Shift + Delete (Windows) of: Command + Shift + Delete (Mac);
  • Selecteer 'cookies' en 'tijdelijke internet bestanden';
  • Kies 'Verwijderen';
  • Open de pagina vervolgens opnieuw.