Bestandsbeheer in de Plesk Hostingmanager bij Yourhosting

Je vindt je mappen met bestanden in je Hostingmanager via ‘Bestanden’. Hier kun je via een overzichtelijk menu je bestanden bewerken, benoemen en uploaden.

Je kunt ook een FTP-programma gebruiken om je bestanden te uploaden. Veelgebruikte programma’s zijn FileZilla en WS_FTP. Deze programma’s zetten de verbinding op tussen je computer en de server van Yourhosting. Upload je je website met FileZilla, lees dan onze uitgebreide handleiding.

Beheren van je bestanden

1. Log in op Mijn Account
  2. Klik door naar de Hostingmanager;
  3. Klik in het menu op 'Bestanden';
  4. Klik op de map waar je bestanden aan toe wilt voegen;
  5. Klik vervolgens op '+' en daarna op 'uploaden'.