Welke PHP-versie ondersteunt Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Heb je nu een Mijn Account-omgeving, dan blijf hier je producten en gegevens gewoon beheren zoals je gewend bent. Zodra we jouw Mijn Account overzetten naar de nieuwe omgeving 'Mijn Yourhosting', ontvang je van ons een bericht. Heb je al een Mijn Yourhosting-omgeving, ga dan naar het stappenplan voor Mijn Yourhosting. Weet je niet zeker welke omgeving je hebt, kijk dan hier.

PHP is een veelgebruikte scriptingtaal op internet. Bij Yourhosting werk je met de meest stabiele versie, dat hoeft niet altijd de meest recente versie te zijn. Mocht je website nog niet klaar zijn voor de meest recente versie, dan bieden we ook nog een aantal oudere versies aan. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We wachten daarom altijd met het installeren van de nieuwste versie totdat deze goed is getest.

Lees meer over PHP

Wil je weten hoe de PHP-configuratie er op je eigen account uitziet? Maak dan het bestand info.PHP aan met deze code er in:

<? phpinfo(); ?>

Ga vervolgens naar je domeinnaam en zet erachter:

/info.php

(Dus https://vulhierjedomeinnaamin/info.php). Daar kun je de de PHP-configuratie bekijken.