PHP-versie bij Yourhosting aanpassen in Plesk

PHP-versie aanpassen in de Plesk Hostingmanager. Stappenplan voor het aanpassen van de PHP versie waar je website op draait in het shared hostingpakket.

In Plesk beheer je eenvoudig de PhP-versie:

Stappenplan

1. Hiervoor log je in op Mijn Account en klik je door naar je Plesk-Hostingmanager;
  2. Ga naar de pagina 'Websites & domeinen';
  3. Klik onder de blauwe balk met je domeinnaam op 'Hostinginstellingen';
  4. Scroll iets naar beneden onder het kopje 'Webscripting en statistieken';
  5. Hier kun je de gewenste PHP-versie selecteren en andere hostinginstellingen beheren;
  6. Klik op 'OK' of 'Toepassen' om de wijziging op te slaan.