Microsoft 365 account van Yourhosting toevoegen in Outlook op je telefoon

Als je Microsoft 365 account van Yourhosting hebt kun je jouw mail toevoegen aan Outlook op je mobiel. Je kunt de Outlook app gratis downloaden via de Apple Store of via de Play Store.

Inhoudsopgave

Outlook app op Android-apparaten

1. Start de Outlook-app;
  2. Klik op Aan de slag;
  3. Type het e-mailadres in en klik op Doorgaan;
  4. Voer het wachtwoord in en klik op Aanmelden;
  5. Voeg eventueel nog een ander persoonlijk adres toe of klik op Misschien later;
  6. Bekijk de instructies op het scherm;
  7. Het e-mailadres is ingesteld.

Wil je een extra  e-mailadres toevoegen aan de Outlook-app, klik dan links boven in de app op de drie streepjes en vervolgens links in het menu op het + teken. Kies nu wat voor soort e-mailadres je wilt toevoegen (persoonlijk e-mailadres of gedeeld postvak).

Outlook app op Apple-apparaten

1. Start de Outlook-app;
  2. Klik op Add Account;
  3. Type het e-mailadres in en klik op Doorgaan;
  4. Voer het wachtwoord in en klik op Aanmelden;
  5. Voeg eventueel nog een ander persoonlijk adres toe of klik op Misschien later;
  6. Bekijk de instructies op het scherm;
  7. Het e-mailadres is ingesteld.

Wil je een extra  e-mailadres toevoegen aan de Outlook-app, klik dan links boven in de app op het icoontje naast Postvak In en vervolgens links in het menu op het + teken. Kies nu wat voor soort e-mailadres je wilt toevoegen (persoonlijk e-mailadres of gedeeld postvak).