Back-up terugzetten met Acronis bij Yourhosting

Neem je Acronis af bij Yourhosting voor het maken van backups? Dan kun je in een paar stappen een backup terugzetten. We leggen je in deze handleiding uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

Ga naar de website van Acronis (https://cloud.acronis.com/login) en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik aan de linkerkant op Alle apparaten en selecteer vervolgens het apparaat in het midden van je scherm.

Stap 2: Items herstellen

Het menu aan de rechterkant komt nu tevoorschijn. Klik hier op Herstel.

Stap 3: Kies de back-up

Alle back-ups verschijnen aan de rechterkant van het scherm. Kies hier de back-up die je terug wilt zetten en klik daarna op Bestanden/mappen herstellen.

Stap 4: Kies de schijf

Kies hier de schijf waar je de back-up op terug wilt plaatsen. Klik daarna aan de rechterkant op Herstellen. Selecteer vervolgens de locatie waar je de back-up op terug wilt plaatsen. Klik daarna op Herstel starten.

Stap 5: Kies de back-up manier

Selecteer hier op welke manier je de back-up terug wilt zetten. Klik daarna op Doorgaan om de back-up terug te zetten.

Stap 6: Status

Vervolgens zie je de status van het terugzetten van de back-up. Zodra het terugzetten is voltooid, kun je direct aan de slag met je back-up.