Hoe wijzig ik de grootte van mijn postvak bij De Heeg?

Als je een e-mailadres hebt met een gekoppeld postvak, dan kun je de capaciteit hiervan aanpassen. We leggen je hieronder uit hoe dat gaat.

Stap 1

Log in op Mijn Account en ga naar de PLESK-omgeving van je hosting. Als je niet weet hoe je dat doet, raadpleeg dan deze helpdeskpagina: Inloggen op PLESK

Stap 2

Klik in de linker kolom met knoppen, op de knop Mail.

e-mail configureren

Stap 3

Klik op de naam van het e-mailadres waarvan je het postvak wilt wijzigen.

Mail wachtwoord wijzigen

Stap 4

Selecteer Postvak en kies voor Andere grootte. Je kunt nu de gewenste capaciteit aanpassen.

Stap 5

Klik onderaan op Bevestigen. Je wijziging is nu opgeslagen.