Webmail bij DeHeeg

Als je mail hebt bij De Heeg kun je ook gebruik maken van webmail. Daarmee kun je via de browser inloggen in je postvak. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

Je kunt altijd inloggen op je postvak ook als je geen mailprogramma hebt of app op je telefoon. Je gaat via je internetbrowser naar de site van onze webmail en logt daar in. Je kunt op twee manieren inloggen.

Inloggen

Directe link

Volg deze link en log in met de volgende gegevens:

• E-mailadres
  • E-mailwachtwoord

Via Plesk

1. Log in op je klantomgeving bij Yourhosting en klik door naar de Plesk-Hostingmanager;
  2. Ga in Plesk via het linkermenu naar de pagina Mail;
  3. Je ziet hier een overzicht van alle mailadressen;
  4. Klik achter het gewenste adres op het envelop icoontje rechts;
  5. De webmail wordt geopend. Vul de juiste e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen op de webmail.

EATserver

De webmail is ook nog benaderbaar via EATserver. Ga daarvoor naar https://ox.eatserver.nl of https://email.eatserver.nl en log in met je mailadres en wachtwoord.

Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je deze resetten? Lees dan hier hoe je dat doet.