Inloggen webmail bij DeHeeg

Inhoudsopgave

Hoe kan ik inloggen op de webmail?

U kunt uw e-mail ook via uw webbrowser opvragen. Hierdoor heeft u geen e-mailprogramma nodig en kunt u op elk gewenst uw e-mail raadplegen en e-mail versturen. Dit heet webmail.

Webmail scenario 1

Je kunt via twee mogelijkheden inloggen op de webmail:

1. Via de directe link:

Ga naar de webmail en log in met de volgende gegevens:

• E-mailadres
  • E-mailwachtwoord

2. Vanuit Plesk:

1. Log in op je klantomgeving bij Yourhosting en klik door naar de Plesk-Hostingmanager;
  2. Ga in Plesk via het linkermenu naar de pagina 'Mail';
  3. Je ziet hier een overzicht van alle e-mailadressen die je in dit pakket hebt aangemaakt;
  4. Klik achter het gewenste e-mailadres op het enveloppe-icoontje aan de rechterkant;
  5. De webmail wordt geopend. Vul de juiste e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen op de webmail.

Webmail Scenario 2: via EATserver

Webmail is ook nog benaderbaar via EATserver. In deze situatie logt u in met u e-mailadres op https://ox.eatserver.nl of https://email.eatserver.nl en log in met:

adres@domeinnaam.nl

wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten, of wil je deze resetten? Lees dan hier de stappen om een nieuw wachtwoord in te stellen in de Plesk hostingmanager.