Hoe kan ik een e-mail alias aanmaken?

Het is mogelijk om voor een e-mailadres één of meerdere aliassen aan te maken. U kunt daarmee verschillende e-mailadressen genereren die allemaal uitkomen op hetzelfde primaire e-mailadres. Op deze pagina ziet u hoe u dit instelt.

Stap 1

Log via uw account in op de PLESK-omgeving van uw hosting.

Als u niet weet hoe u dat doet, raadpleeg dan deze helpdeskpagina: Inloggen op PLESK

Stap 2

Klik op Mail en klik vervolgens op het tabblad E-mailadressen. Klik hierna op het e-mailadres waarvoor u de aliassen aan wilt maken.

mail alias

Stap 3

Klik op het tabblad E-mailaliassen. Vul de gewenste alias in. Wilt u meerdere aliassen opgeven? Klik dan op de link Mailalias toevoegen en vul de volgende alias in. Sla op met de knop OK. Test of de alias werkt.

mail alias invoeren in PLESK