Domeinnaam anoniem registreren bij De Heeg

Het is niet mogelijk om een domeinnaam anoniem te registreren. Jouw gegevens worden verplicht opgenomen in de Whois. Deze records bevatten info van de eigenaar zoals naam en e-mailadres. Door privacy wetgeving worden veel van deze gegevens wel afgeschermd. We vertellen er in dit artikel meer over.

Inhoudsopgave

Inleiding

Je kunt elke domeinnaam opzoeken in de Whois. Als de domeinnaam op naam staat van een bedrijf of instelling zie je deze gegevens terug. Staat de domeinnaam op persoonlijke titel dan zie je alleen de gegevens terug van de registrar. Vanwege privacy wetgeving staan persoonlijke gegevens zoals je naam en adres niet zomaar meer online.

Privacy bescherming

Wil je ook dat de gegevens van jouw onderneming niet inzichtelijk zijn? Dan kun je dit inschakelen vanuit je beheeromgeving. NB: Het is niet noodzakelijk om dit te doen om acquisitie te vermijden. Het gebruiken van deze gegevens voor dit doel is niet toegestaan.

Stappenplan

Stap 1: Log in op je account;

Stap 2: Klik links op Beheren;

Privacy bescherming instellen

Stap 3 Klik op Beheer achter de gewenste domeinnaam;

Privacy bescherming domeinnaam instellen

Stap 4 Klik op het tabblad Domeinnaam;

Privacybeschemring instellen domeinnaam

Stap 5: Scroll naar Privacybescherming en klik op Wijzigen;

Privacybeschemring instellen domeinnaam

Stap 6: Vink de box aan en klik op Bescherming inschakelen.

Privacybeschemring instellen domeinnaam