Mijn Yourhosting klantomgeving - Je domeinnaam koppelen aan een pakket bij Yourhosting

Als je een domeinnaam hebt aangeschaft en deze niet gekoppeld hebt aan een pakket, of het pakket waar het aan gekoppeld was hebt opgezegd, wil je wellicht deze domeinnaam koppelen aan een ander pakket. Dat kan. We leggen je in dit artikel graag uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Waar is de domeinnaam nu aan gekoppeld?

Ga in het menu links in MijnYourhosting naar Hosting & E-mail en je ziet een overzicht van alle domeinnamen die op dit moment gekoppeld zijn aan een hostingpakket. Als je een hostingpakket wilt opzeggen kan dat door het hier aan te klikken. Je leest hier meer over opzeggen.

Alle domeinnamen die hier niet staan hebben (nog) geen pakket. Je kunt deze ook terugvinden als je klikt op Domeinnamen.

In ons voorbeeld heeft lordhenrywotton.co.uk nog geen pakket. Je kunt deze aanklikken om hier meer details over in te zien.

Domeinnaam koppelen aan nieuw pakket

Als je de domeinnaam opent waaraan nog geen pakket is gekoppeld, zie je direct een mogelijkheid om een pakket te bestellen.

Klik op bestellen en je komt in een nieuw scherm:

Je kunt hier het type pakket kiezen (1) het gewenste pakket aan je winkelmandje toevoegen (2) en verder gaan met de bestelling (3). Zodra de bestelling is afgerond is de domeinnaam gekoppeld aan je nieuwe pakket. 


D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.