Taxatie van je domeinnaam bij Yourhosting

Heb je een domeinnaam die je niet meer gebruikt? Je wilt deze dan misschien opzeggen. Als je denkt dat jouw domeinnaam veel waard is kun je deze ook verkopen. We kunnen je hierbij helpen door een taxatie te doen. Hieronder leggen we uit hoe je de waarde van je domeinnaam kunt laten bepalen.

Inhoudsopgave

Domeinnaam waarde

De waarde van je domeinnaam wordt door een aantal factoren bepaald. Als je snel wilt weten wat je voor je domeinnaam kunt vragen dan kun je deze door ons laten taxeren. Bij het inschatten van de waarde wordt gekeken naar de extensie, lengte van de domeinnaam, kernwoorden, het zoekvolume, hoe oud het domein is en de populariteit. 

Taxatie

Ga naar onze domeintaxatie-pagina. Je vult vervolgens je domeinnaam en mailadres in. We laten je domeinnaam taxeren en je ontvangt het resultaat per e-mail. De taxatie is een geautomatiseerd proces. 

Beschikbaarheid

Iedere klant die geïnteresseerd is in de waarde van hun domeinnaam mag je hier gebruik van maken. Het laten taxeren van je domeinnaam is gratis.

Veiligheid en privacy

Het gebruik van deze dienst is volledig veilig en je privacy wordt beschermd. We gebruiken alleen publieke data voor de taxatie. Je persoonsgegevens en andere gevoelige data komt nergens terecht. Het resultaat van de taxatie wordt alleen naar jou gemaild.

Verkoop aan Yourhosting

Yourhosting is niet beschikbaar als inkoper. Wij taxeren alleen de potentiële waarde. Je kunt daarna besluiten of je de domeinnaam wilt behouden, opzeggen of proberen te verkopen. We zijn zelf geen partij in een eventuele verkoop. Je kunt gebruik maken van verkoopplatforms zoals Sedo om je domeinnaam aan te bieden.

Oneens met taxatie waarde

De taxatie is een inschatting van de potentiële waarde van je domeinnaam. Je kunt hier geen garanties aan ontlenen. Voor hoeveel je de domeinnaam daadwerkelijk kunt verkopen kan hiervan afwijken. 

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.