Premium DNS van Yourhosting

Ben je klant van Yourhosting en heb je een domeinnaam bij ons geregistreerd? Dan kun je gebruik maken van Premium DNS. Met dit product is jouw website sneller en veiliger. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Inhoudsopgave

Premium DNS

Een domeinnaam is gekoppeld aan een server. Hierdoor komen jouw bezoekers op jouw website terecht en kun je mail versturen en ontvangen via een mailserver. De DNS is een reeks routeringen van je domeinnaam die deze koppeling regelen. Deze informatie staat normaal gesproken op één plek opgeslagen.

Met Premium DNS zijn deze gegevens van je domeinnaam op meerdere plekken vastgelegd. Dit heeft een aantal voordelen:

• Een bezoeker van jouw site maakt automatisch verbinding met de dichtstbijzijnde locatie;
  • Als een server locatie traag is of technische issues heeft wordt een ander gebruikt;
  • Bij een DDOS aanval of ander probleem met hoge belasting kan worden uitgeweken;
  • Meerdere DNS servers zorgt voor een hogere SEO score.

Voordelen

Zoals je ziet heeft Premium DNS dus veel voordelen. Je website is sneller en minder snel overbelast, je bent beveiligd tegen DDOS aanvallen en je SEO score is hoger. Als uptime, betrouwbaarheid en vindbaarheid essentieel zijn voor jouw business dan is Premium DNS een perfecte oplossing voor jou.

Bestellen

Wil je Premium DNS aanschaffen? Dat kan vanuit je klantomgeving.

1. Log in op Mijn Yourhosting;
  2. Ga in het menu links naar Domeinnamen;
  3. Klik op de gewenste domeinnaam;
  4. Je ziet nu rechtsonder een knop om te upgraden.

Nieuwe domeinnaam

Wil je een nieuwe domeinnaam aanschaffen? Dan kun je uiteraard ook direct Premium DNS hiervoor activeren. Tijdens het bestelproces krijg je de mogelijkheid om dit product toe te voegen.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je met vragen zit over dit product. We hebben de belangrijkste vragen hier verzameld. We horen graag van je als je toch nog meer wilt weten.

Werkt mijn DNS niet goed als ik dit product niet afneem?

Geen zorgen. Ook zonder Premium DNS heb je een veilige en snelle website. Voor belangrijke en veeleisende websites is dit echter net de extra boost die het verschil kan maken.

Is Premium DNS moeilijk om in te stellen?

Nee, je hoeft hier helemaal niets voor te doen. Zodra het product is aangeschaft doet het z'n werk.

Voor hoe lang zit ik hier aan vast?

Premium DNS is alleen nuttig als het gekoppeld is aan een domeinnaam. Je looptijd is dus altijd gelijk aan het domein waar je voor besteld hebt.

Mijn domeinnaam heeft nameservers bij een andere partij.

Om gebruik te maken van Premium DNS is het noodzakelijk dat je DNS en dus ook je nameservers bij ons staan. Twijfel je? Neem dan gerust even contact op.