E-mailinstellingen in Mijn Yourhosting

Voor het ontvangen en versturen van e-mail heb je de keuze uit meerdere e-mailprogramma's. Hieronder vind je belangrijke informatie voor het instellen van verschillende e-mailprogramma's.

Inhoudsopgave

Benodigde gegevens

Voor het instellen van je e-mailadres in je mailprogramma heb je natuurlijk een e-mailadres nodig. In de Hostingmanager vind je op de pagina 'Mail' een overzicht van de e-mailadressen die je hebt aangemaakt.

Inkomende mailWaar vind ik het?
ServerHet serveradres is mail.yourhosting.nl
GebruikersnaamJe e-mailadres *
WachtwoordHet wachtwoord dat bij de e-mailbox hoort die je in wilt stellen
Poortnummer993 (voor IMAP) 995 (voor POP)
VersleutelingSSL/TLS
Wachtwoord verificatie vereist (SPA) / identiteitscontroleaan / wachtwoord

* Het is mogelijk dat meerdere e-mailadressen gekoppeld zijn aan één mailbox. Je kunt echter alleen inloggen met het hoofd e-mailadres van deze mailbox. Vul hier daarom het hoofd e-mailadres in.

Uitgaande mailWaar vind ik het?
ServerNet als bij de inkomende mail is dit mail.yourhosting.nl
GebruikersnaamJe mailadres
WachtwoordHetzelfde wachtwoord als bij inkomende mail
Poortnummer587
Versleuteling(START)TLS/SSL
Wachtwoord verificatie vereist (SPA) / identiteitscontroleaan / wachtwoord

In sommige e-mailprogramma's staat er bij 'geavanceerd' of 'meer instellingen' ook nog het volgende:

Pad van de hoofdmap /

Prefix IMAP-pad /

Voorvoegsel IMAP-pad /

Hoofdmap

Vul hier niks in, dit veld moet leeg zijn.  Staat er nu 'INBOX', haal dan de tekst weg zodat het veld weer leeg is. Sla de wijziging op.

Wachtwoord vergeten

Volg onderstaande stappen om een nieuw e-mailwachtwoord in te stellen:

• Log in op Mijn Yourhosting met je e-mailadres en wachtwoord;
  • Klik in het menu links op Hosting & E-mail onder het kopje Mijn producten;
  • Klik het pakket aan en kies voor Naar Plesk of E-mailaccounts beheren;
  • In het nieuwe scherm ga je naar Mail;
  • Klik op de mailbox waarvoor je een nieuw wachtwoord wilt instellen;
  • Stel een nieuw wachtwoord in en klik op Toepassen.

E-mail instellen in programma

Outlook

Apple

Overige programma's