Een HTTPS verbinding bij DeHeeg forceren

Om HTTPS te activeren op je website heb je twee opties. In dit artikel leggen we hier alles over uit.

Inhoudsopgave

Optie 1: Htaccess

Je kunt een .htaccess-bestand aanmaken in de root van je website. Je voegt hier de volgende code toe:

RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://www.example.com/$1 [R,L]

Upload het .htaccess bestand naar de server. Hiermee is HTTPS geforceerd op je website.

Optie 2: Plesk

FJLdva4bC1Kvu5yLUr52wXPeaSOM4Y5Fuw

• Zet het schuifje aan bij Doorschakelen van http naar https.

R6zL6Au0pXClExPkSiV8sfHsrUO1wZm2iA