E-mail instellen in Android bij Vevida

In dit artikel zie je hoe je jouw Vevida e-mail instelt op een Android-toestel. Wij gaan hierbij uit van de volgende randvoorwaarde: de inkomende e-mail verloopt via het IMAP-protocol.

Deze e-mailinstellingen zijn getest op een Samsung Galaxy S10. Als je beschikt over een andere versie kunnen sommige beelden/schermafbeeldingen er anders uitzien.

Bekijk de video of doorloop de onderstaande stappen:

Klik op Instellingen en hierna op Accounts

joVD7T9fWZRrwcyfWoKtboLGV1gWOXoqcA

Klik op Account toevoegen

xFqkhsUECOtXkyqCP89XJhZvHLKDMWkGoQ

Geef je e-mailadres op

g8X5KJqbGL7kK3L32Paw7Q5sQgD6jv1MrA

Kies voor PERSOONLIJK (IMAP)

oUgTT2kwyaidxokCv-__n5RwxxowbRcy7g

Geef je wachtwoord op

qHjfx8-edAKbWZHXWDMS9RbdaFpEWa4k4A

Geef onderstaande instellingen op: Gebruikersnaam: geef je volledige e-mailadres op Wachtwoord: je wachtwoord Server: imap.vevida.com Poort: 143 Beveiligingstype: STARTTLS Voorvoegsel IMAP-pad: (leeg laten)

Klik op Volgende

R50C0RIFtJ2Vl-oc-FWX5oyTXC7p5AB89A

Geef onderstaande instellingen op:

SMTP-Server: smtp.vevida.com Poort: 587 Beveiligingstype: STARTTLS Aanmelding vereisen aanvinken Gebruikersnaam: je volledige e-mailadres Wachtwoord: je wachtwoord

Klik op Volgende

Opj2MeGS0dAyeBgyioWWIc_QrZPC6o221w

De instellingen die nu gevraagd worden zijn aan te passen naar je eigen wens.

PlWrL93mbr9n1OlWiKTtgLFuIO6CLWmJyA

Je e-mailaccount is toegevoegd!