Een catch-all e-mail adres instellen bij Vevida

Stel dat een klant van jou bij het versturen van een bericht een spelfout maakt in het e-mailadres van je bedrijf. In plaats van dat de klant een bericht stuurt naar info@voorbeeld.nl, stuurt hij of zij een bericht naar inof@voorbeeld.nl. Het e-mailbericht zal nooit bij jou aankomen, waardoor je misschien wel een bestellingen of potentiële klant misloopt.

Dit voorkom je met een catch-all functionaliteit. Accounts met deze functionaliteit ontvangen elk bericht dat naar een niet-bestaand e-mailadres van een domein is verzonden.

Je kunt maar één e-mailadres per domein van een catch-all functionaliteit voorzien.

Wat moet ik hiervoor doen?

1. Log in op Mijn Account.
  2. Ga naar jouw domein.
  3. Klik op het onderdeel E-mail.
  4. Scroll naar het kopje Catch-all.
  5. Klik op Bewerk catch-all.
  6. Selecteer het e-mailadres die de mail moet opvangen.
  7. Klik op Bewaar catch-all.
Q
Quinten is the author of this solution article.