Handtekening toevoegen in de Vevida webmail

Wil jij jouw mails voorzien van een handtekening? Dat kan in de webmail van Vevida. In dit artikel bespreken we hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Video handleiding

In onderstaande video laten we zien hoe je een handtekening toevoegd in de webmail.

Stappenplan

Ga naar de instellingen van je webmail door op het tandwiel icoontje te klikken.

1. Kies aan de linkerkant voor de optie Mail en daarna rechts voor IMAP ACCOUNT;
  2. Klik nu op het potlood icoon om dit account te bewerken;
  3. Onderaan het scherm dat nu verschijnt zie je Identities. Klik op je naam om de identiteit te bewerken;
  4. In het deel dat uitvouwt zie je onderaan bij Ondertekening de optie om een handtekening aan te maken;
  5. Klik op het link icoon om het bijbehorende venster te openen;
  6. Bij Weergavetekst vul je jouw e-mailadres in;
  7. Als Linktype kies je voor E-mail;
  8. De invulvelden veranderen en bij E-mailadres vul je weer jouw e-mailadres in;
  9. Klik nu op Ok.

Overig

• Wil je ook een link naar jouw website of telefoonnummer opnemen in jouw ondertekening? Herhaal dan de bovenstaande stappen en kies het juiste link type.
  • Wil je een logo toevoegen? Sleep een afbeelding in het ondertekeningsveld. Het aanpassen van de afmetingen van de afbeelding kan door op de afbeelding te dubbelklikken.
  • Ben je klaar met het maken van jouw ondertekening? klik dan op Ok en vergeet niet diskette icoon te kikken om de wijzigingen op te slaan.
Q
Quinten is the author of this solution article.