Joomla! updaten - Yourhosting

Het is belangrijk om je website up-to-date te houden. Dit geldt ook voor de software. Is je website gebouwd in Joomla!, dan update je de versie in de Joomla!-back end. Tip: maak eerst even een back-up voor je gaat updaten.

Joomla! updaten

1. Log in op het administrator-gedeelte van Joomla (http://jouwdomeinnaam.nl/administrator/);
  2. Klik op 'Update now' en vervolgens op 'Install the update';
  3. Is de update gelukt dan krijg je een groene regel te zien waarin staat dat de update is gelukt. Ga naar de volgende stap om eventuele andere updates te controleren;
  4. Klik op 'View updates';
  5. Selecteer de plugins die je wilt updaten en klik op 'Update'.
  6. Zijn alle updates geïnstalleerd, dan geeft Joomla! aan dat alles up-to-date is.

Nu je website helemaal bijgewerkt is, is het slim om te testen of je website nog goed werkt. Werkt deze toch niet goed, dan kun je de back-up terugzetten. We bieden naast deze handleiding geen inhoudelijke support op Joomla!-software.