Bestandsbeheer in Plesk bij Yourhosting

Als je een pakket hebt bij ons heb je de beschikking over Plesk. In Plesk vindt je ook de mappen met bestanden in je webruimte. In dit artikel vertellen we hier meer over.

Inleiding

Log in op Plesk en ga in het menu links naar Bestanden. Hier kun je via een menu je bestanden bewerken, benoemen en uploaden.

Je kunt ook een FTP-programma gebruiken om je bestanden te uploaden. Wij adviseren het programma FileZilla. Deze programma’s zetten de verbinding op tussen je computer en de server van Yourhosting.

Uploaden via Plesk

1. Klik in het menu op Bestanden;
  2. Klik op de map waar je bestanden aan toe wilt voegen;
  3. Klik vervolgens op het plus icoontje en daarna op Uploaden.