Webmail benaderen bij VIP

Als je mail afneemt bij VIP kun je gebruik maken van webmail. Hiermee kun je in je browser jouw postvak benaderen. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

Anders dan voorheen draait de webmail niet meer via vip.nl maar via je eigen domein. Voor deze handleiding is vereist dat je bent ingelogd in Plesk. Je leest hier meer over Plesk.

Stappenplan

Stap 1: Ga naar webmail.jouwdomeinnaam.com. Hierbij vervang je jouwdomeinnaam.com door je eigen domein;

Stap 2: Log in met je volledige e-mailadres als gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord.

NB: We raden aan om je domeinnaam te beveiligen met SSL. Je kunt daar hier meer over lezen.

Wachtwoord

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je deze resetten? Lees dan hier hoe je dat doet.

J
Jelle is the author of this solution article.